Leveringstider
Vores leveringstider under nedlukningen
Vores medarbejdere ønsker ikke andet end at arbejde hårdt for at kunne sende din ordre til tiden, men sundhed kommer først. Som et resultat heraf tager produktionen af ​​din ordre længere tid, end vi ønsker. I øjeblikket kan du forvente en leveringstid på ca. 10-12 arbejdsdage. Vi beder om din forståelse.


Vi gør vores bedste
Vi beder om din forståelse af, at vi ikke kan leve op til vores normale serviceniveau. Vi kan forsikre dig om, at vi gør alt, hvad vi kan for at levere din ordre så hurtigt som muligt, men at producere et smukt produkt tager også tid. Vi fremstiller selv 95% af alle vores produkter, og det kræver mange mennesker. Lad os respektere hinanden og huske på, at der er vigtigere ting i verden end at få en ordre hurtigst muligt, nemlig sundhed og afstand :)


Ventetiden værd
Vores leveringstjenester, herunder GLS og PostNord har også mere travlt end nogensinde på grund af de mange online ordrer. Som et resultat kan leveringen af ​​en pakke tage længere tid end normalt, men vær opmærksom på, at vi arbejder hårdt på at levere din pakke så hurtigt som muligt. Snart får du din smukke vægdekoration leveret, og du kan nyde den i årevis. Det er uden tvivl ventetiden værd.
 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Vi har en politik der siger 21 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2opmærksomhedFejl
Filter