• Fragt 39 DKK - uanset størrelse eller mængde
  • 21 dages returret

Spørgsmål og Svar | wall-art.dk

Wall-art.dk

E-Mail-Adresse: [email protected]

Wallstickers er den nye trend inden for boligindretning. Produktet består af selvklæbende vinylfolie i høj kvalitet, i et mat udseende. Wallstickers kan klistres direkte på væggen, og nemt tages ned igen når som helst. I modsætning til visse andre produkter, kan wallstickers påklistres næsten hvilken som helst glat overflade, såsom vægge, glas, klinker og tapet.

Næsten hvor som helst! På alle glatte overflader såsom: Træ, klinker, glas, metal osv. Udover det, klæber vores stickers også til glatte vægge og tapet. Inden man påfører en sticker, er det vigtigt at sørge for at overfladen er ren og støvfri. Hvis du gerne vil opsætte en sticker på en væg som har beskyttende materiale så som anti graffiti folie/maling, forslår vi at du tester det først. Vi sender gerne en gratis prøve ved henvendelse til [email protected].

Som udgangspunkt virker vores stickers på alle glatte og tørre overflader. De bør ikke benyttes på ujævn overflader samt rå gipsvægge. De bør heller ikke påføres meget kolde vægge, da de vil have svært ved at klistre. Hvis væggen er nymalet bør man vente 2-3 uger før man påfører en wallsticker. Hvis man er i tvivl, kan man teste med et stykke selvklæbende tape natten over, og se om det falder af.

Brug en skarp kniv eller en tang til forsigtig fjernelse af stickeren. Hvis der opstår vanskeligheder kan man benytte en hårtørrer på laveste indstilling og varme stickeren lidt op. Hvis din væg er udsat for direkte sollys kan den gennem flere år blive mere uklar i farven, men området bag ved wallstickeren vil ikke blive påvirket. Dette medfører at når du efter mange år tager wallstickeren af, kan den efterlade et mærke.

I meget sjældne tilfælde kan et lille stykke maling godt skalle af væggen. På umalet tapet anbefaler vi, at man først laver en lille test på et afdækket område af væggen.

Ja! Prøv med et helt normalt stykke tape. Hvis tapen bliver siddende natten over uden at løsne sig, burde din overflade være fint beregnet til wallstickers. Ved hendvendelse udleverer vi gerne en gratis prøve med test folie.

Så længe beskyttelses-tapen ikke er taget af, kan du ændrer positionen af wallstickeren. Efter det er taget af, bliver det svært at genpåsætte uden at det har betydning for klistre-evnen

Wall-art.dk vil med glæde prøve at opfylde vores kunders ønsker, til et produkt med særligt motiv eller udformning. Har du en idé til en wallsticker eller billede, kan du henvende dig og vi vil guide dig efter bedste evne. Vi stræber altid efter at levere en god kundeservice, og opfylde vores kunders behov på en tilfredsstillende måde.

Hvis muligt bør man ikke opbevare wallstickers - det er de for flotte til! Hvis det alligevel ønskes, skal de opbevares tørt med en temperatur mellem 10 og 25 grader. Undgå for egen skyld, at opbevar dem i kælder- eller loftrum, da disse steder ofte svinger i temperaturer wallstickers ikke er egnede til, eller kan være fugtige.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2 opmærksomhed Fejl