Wallsticker - Michel Agullo - Verdenskort, børn
Wallsticker - Michel Agullo - Verdenskort, børn

Wallsticker - Michel Agullo - Verdenskort, børn

Dekorér væggene på børneværelset med Michel Agullos unikke motiver

Læg i kurv
Vælg venligst en variant
Vare

Vare

Wallsticker - Michel Agullo - Verdenskort, børn

Wallstickeren af Michel Agullo - Børnenes verdenskort - er super iøjnefaldende. Takket være det vidunderligt farverige design med detaljerede motiver, kan piger og drenge blive entusiastiske opdagelsesrejsende fra fjerne kontinenter. Hvert billedtema er fantastisk til en børnevenlig læringseffekt. De udforsker fjerntliggende områder med deres indbyggere såvel som eksotiske dyr og planter. Dine børns venner vil være misundelige på, hvor godt dit barn allerede kender verden.??De smarte detaljer af den dekorative wallsticker på den tynde og fleksible kvalitetsfolie er håndmalede. Muntre farver og søde temaer blandes sammen til et sjovt overordnet billede og øger forskningsstrømmen for de små fremtidige globetrottere.??Høj kvalitet og nem montering.?Højkvalitetsfilmen kan nemt fastgøres og fjernes ved hjælp af dens selvklæbende egenskab. Det klistrer let til mange forskellige underlag. Dette garanterer pålidelig robusthed og hjælper dit barn med at nyde verdenskortet i lang tid. En præcis konturskæring gør, at vægindretningen ikke har nogle hvide eller gennemsigtige kanter. Michel Agullo - Kids World Map - er tilgængelig i forskellige størrelser afhængigt af den ledige plads på væggen. Således kan den farvestrålende vægdekoration optimalt tilpasses pladsen i rummet. Seks forskellige størrelser sikrer total fleksibilitet og gør det ovale verdenskort til en ideel udsmykning til enhver.??Lad dine børn opdage den farverige verden af ??dyr og kontinenter på denne jord - med wallstickeren Michel Agullo - Børnenes verdenskort!

Materialebeskrivelse

wall-art.dk - Kvalitet siden 2007
Vi har egen produktion i Berlin med en høj andel af manuelt arbejde
Højest mulige kvalitetsstandarder gennem udvalgte og testede materialer fra tyske producenter

Dimensioner: Vi angiver dimensionerne på vores wallstickers i bredde x højde.

* Bemærk: Desværre er ikke alle ikke-vævede/fleece tapeter egnede som base til vores wallstickers, fordi de har en anden materialesammensætning afhængigt af udbyderen. Mange vægmalingproducenter bruger også skjulte silikater. For at kontrollere, om din overflade er egnet, anbefaler vi, at du anmoder om en gratis testprøve inden du bestiller. Kontakt vores kundeservice på [email protected] og angiv os din adresse. For at kontrollere den ønskede farve anbefales en test med en af vores gratis farveprøver, før du bestiller.

Anmeldelser

REVIEW_SHORT

Vi sætter pris på din mening!

Hjælp andre kunder og skriv en kort anmeldelse.

Tilføj anmeldelse »
Lignende produkter

Lignende produkter

Populære produkter

Populære produkter

 • Fragt fra 39 DKK

  Levering i Danmark altid fra 39 DKK.

 • Returret

  Vi har en politik der siger 21 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2opmærksomhedFejl