Trends

wall-art.dk dine specialister til indretning af hjemmet & vægdekoration!

 • Uanset, om du er på udkig efter kunst til dine vægge, for at skabe et helt nyt look i din stue og en flot indgang gennem din entré eller for at få den hyggelige og hjemlige atmosfære ind i dit soveværelse, så er der ingen tvivl om, at du på wall-art.dk vil finde alt, hvad du behøver! Skab et mere stilfuldt udtryk ved at fylde dine tomme vægge med et billede fra vores enorme udvalg af vægdekorationer og wallstickers. Vælg mellem mere end 17.000 forskellige produkter. Vi har noget til enhver smag. Det perfekte look kan skabes ved hjælp af wallstickers, kanvasprint, tapet og andre former for boligtilbehør.

  Det siges, at danskernes hjem er deres slot. Mon ikke, vi alle er enige i det? Derfor er indretningen af ens hjem meget vigtigt for, at man skal føle sig hjemme og tilpas, fra det sekund, man træder ind af døren. Vi er en af Europas største onlinebutikker indenfor vægdekoration, og du kan være sikker på at finde noget her, som du har lyst til at dekorere dine vægge med.

 • På Wall-art.dk finder du et stort udvalg af vægdekorationer i høj kvalitet til overkommelige priser. Lige her vil du finde en helt ny verden af ​​spændende nye muligheder. Har du nogensinde tænkt på helt at ændre udseendet af din stue ved at anvende vores flotte fototapet? Eller måske vil du hellere krydre dit køkken med vores smukke billeder printet på glas, som kan anvendes bag komfuret. Pynt børneværelset med vores forbløffende smukke wallstickers eller skab den perfekte stemning til dit kontor

  Fra tusindvis af vægdekorationer til tusindvis af forskelligt boligtilbehør. Vi er ønsker, at hjælpe vores kunder med at indrette deres hjem og deres vægge. Vores udvalg bliver løbende opdateret med nye produkter, så sørg for at tjekke vores nyeste udvalg regelmæssigt.

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Føjet til indkøbskurven

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
perfektopmærksomhedFejl
Filter