3500 Produkt

Fototapet

Kategorier
Filter
96 Produkter per side
Forrige side
1
Næste side

Populære produkter

  Vores anbefalinger til dig

   Fototapet


   Vores smukke udvalg af fototapet hjælper dig med at få den helt rette stemning hjemme hos dig. Vores billedebaggrunde giver dig en kreativ mulighed at gøre hjemmet individuelt og personligt. Vælg dit yndlingstema i vores online shop og gør dine vægge levende. Vi tilbyder dig et stadigt voksende sortiment af tapeter i vores online shop.

   Fototapeter med landskaber og andre motiver

   Til din personlige indretning findes talrige tapetmotiver med temaer som rejser, byer, arkitektur, landskab og natur. Uanset om det er en sandstrand i Caribien eller New Yorks skyline, har vi et passende fototapet til enhver smag. Selv retromotiver som 70'erne efterårskov eller Far Eastern dekoration med Buddha og bambus i Feng Shui-stil er tilgængelige. Kvaliteten af vores tapeter er stærkt forbedret igennem de sidste årtier.

   Fototapet på fleece

   Trenden indenfor fototapet er vokset i de seneste år. Berømte magasiner og blogs er med til at sætte trenden når det kommer til fototapet med iøjnefaldende design, farver og fotografier. De er nu igen blevet meget populære. I kombination med dæmpede vægfarver som lysegrå, limegrøn eller abrikos i stedet for den sædvanlige hvide, er de nye tapeter virkelige interessante.

   Foto tapet med strålende optik i XXL til væggen

   Omdan dit eget hjem til et sted hvor du kan drømme. Kan du lide havet og stranden? Eller måske et smukt bjerglandskab? Vil du gerne bo i New York om dagen eller om natten? Eller foretrækker du det mere stille ved søen i en varm solnedgang? For alle disse eksempler har vi de perfekte motiver, der er trykt på vores højkvalitets fototapet ved hjælp af moderne trykningsmetoder. Efter opsætningen vil du blive forbløffet over, hvor nemt og hurtigt det er at få den stemning, du drømmer om i dit hjem.

   • Fragt fra 49 DKK

    Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

   • Returret

    Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

   • Køb hurtigt og sikkert

    Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

   • Produceret til dig

    Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

   • Eco-friendly

    Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

   • Sikre betalinger

    Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

   Filter
   Kategorier
   Test
   Chat