3192 Produkt

Mønstret tapet

Kategorier
Filter
96 Produkter per side
Forrige side
1
Næste side

Populære produkter

  Vores anbefalinger til dig

   Mønstret tapet   Vores mønstrede tapeter er lavet af fleecestof, der er blevet trykt med et bestemt mønster. Denne tendens opstod første gang i 70'erne, men i dag er mønstret tapet stadig en meget populær form for vægdekoration. Vi har både designtapet, ensfarvet tapet, blomster- eller barok mønster. Din kreativitet sætter ingen grænser. Afhængig af stil og smag forvandler tapeter et rum til en stemningsfyldt oase. Med farver, materialer, mønstre og strukturer kan du fremtrylle en fantastisk atmosfære.

   Mønstret tapet bringer liv til væggene!

   Et mønstret kan som helhed strække sig over hele væggen eller placeres med afstand imellem. I naturlige toner med jævne farveovergange, formidler mønstrene på fin tilbageholden vis ren elegance, uden at virke påtrængende. Kontrastfulde farvekombinationer er en fremragende måde at skabe dominerende træk i rummet. Stribede tapeter er et populært valg af mønstertapet, da de i rummet synes større. Tapeterne findes i forskellige typer materialer. Fleecetapet eller selvklæbende film danner grundlag for exceptionel tapet.

   På wall-art.dk kan du se kollektioner af den berømte producent A.S. Création i samarbejde med mærker som Esprit, Brigitte, Better Living, Lars Contzen eller Michael Michalsky.

   • Fragt fra 49 DKK

    Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

   • Returret

    Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

   • Køb hurtigt og sikkert

    Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

   • Produceret til dig

    Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

   • Eco-friendly

    Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

   • Sikre betalinger

    Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

   Filter
   Kategorier
   Test
   Chat