Udvalg af Wallstickers til Børn og Unge

459 Produkt
Kategorier
Filter

Populære produkter

Vores anbefalinger til dig

Wall Stickers til børn - Dekoration til børneværelset


Dekoration i hjemmet har samme værdi for børn som for voksne, ergo er et personligt præg på ens værelse/bolig også vigtig for børnene. Med wall stickers kan barnets værelse nemt og hurtigt blive gjort hyggeligt på både forældrene og barnets præmisser.

Hos wall-art.dk har vi et stort udvalg rettet til børneværelser. Wall stickers med charmerende princesser, ponier og feer samt pirater, dinosaurer og biler. Vi har stor varation både til drenge og piger, og børnene elsker at blive en del af indretningsprojektet!

En anden mulighed for det flotte børneværelse, er vores wall stickers i store sæt, hvor der medfølger mange farverige wallstickers som kan dække hele væge. Lav en hel væg som en undervandsverden, en jungle eller en indianerlejr med tippier. Der er meget at vælge imellem, og det er altid skægt at dekorerer med wallstickers.

Vores wallstickers til børn fungerer på næsten alle slags overflade inklusiv spejle og vinduer. Med vores produkter af højeste kvalitet kan du hurtigt og nemt dekorere børneværelset! Tag et kig omkring på vores hjemmeside og lad dig og dit barn blive inspireret.

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Returret

  Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Filter
Kategorier
Test
Chat