281 Produkt

Pynt og Vægdekorationer til Børneværelset

Filter
96 Produkter per side
Forrige side
1
Næste side

Populære produkter

  Vores anbefalinger til dig

   Børneværelset Wall Art


   Flotte dekorative elementer og wall stickers til børneværelset, vuggestuen eller børnehaven kan findes her på wall-art.dk. Lav en komplet jungle med flotte motiver af giraffer, abekatte, elefanter, løber, zebraer, tigere, flodheste, og smukke fugle. Hvis du leder efter den perfekte fototapet til et pigeværelse, kan du også finde det her. Vi har et stort udvalg til alle aldersgrupper - om det er en lille pige, ældre pige eller teenager, så skal vi nok finde noget dekorativt der kan give hende et helt unikt værelse med et fingerknips. 

   Vi har også personlige wallstickers, som helt sikkert kan give et smil på læben hos drenge eller piger under teenager alderen. Hvis din datter er en rigtig lille prinsesse, kan hun få en prinsesse wallsticker med hendes navn på, eller hvis din søn er en lille fodboldspiller kan han da få en fodbold wallsticker med sit eget personlige navn på! Hvor sejt er det lige? Personlige wallstickers er altid et hit blandt børn!

   Finder du ikke hvad du leder efter, og har noget specielt i tankerne, så tøv ikke med at sende en anmodning afsted til vores kundeservice, så vi kan finde præcis det pynt dine børn mangler til børneværelset. 

   • Fragt fra 49 DKK

    Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

   • Returret

    Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

   • Køb hurtigt og sikkert

    Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

   • Produceret til dig

    Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

   • Eco-friendly

    Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

   • Sikre betalinger

    Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

   Filter
   Kategorier
   Test
   Chat