Flotte dekorative elementer til din dagligestue

2242 Produkt
Filter

Populære produkter

Vores anbefalinger til dig

Vægkunst til dagligstuen


Fra tid til anden ønsker vi alle et nyt look til vores hjem. Det kan pifte stemningen lidt op med nogle nye farver, og nogle nye designs. Vi bruger så lang tid i vores hjem, og det er derfor vigtigt at motiver og farver udstråler noget vi kan lide - og som muligvis kan inspirere os. Hos wall-art.dk kan du få et stort udvalg af diverse designs, vægtapeter, billeder og wallstickers der kan give din dagligstue / dit hjem / din gang / dine værelse dit pift som du leder efter. Skulle det være flotte landskaber, dyrebilleder eller en skyline over New York City - så har vi det.

Udover et stort udvalg af motiver og størrelser, så har vi også diverse materialer vi kan printe dit produkt på. Alle vores produkter bliver lavet selv på eget trykkeri, så derfor kan vi printe på flere forskellige underlag. Vi tilbyder i skrivende stund billeder i alumnium (alu-dibond), glas, akryl, canvas (lærred) og billeder printet på træ. Vi sigter efter at være jeres foretrukne webshop for køb af vægkunst, wallstickers og billeder til jeres hjem!

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Returret

  Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Filter
Kategorier
Test
Chat