601 Produkt

Vægpynt til Køkkenet

Filter
96 Produkter per side
Forrige side
1
Næste side

Populære produkter

  Vores anbefalinger til dig

   Køkken wall art


   Hver dag bruger vi mange timer i køkkenet, og med den centrale rolle et køkken spiller i det danske hjem, er det altid vigtigt at have noget inspirerende vægkunst. Det er ofte populært med samtalekøkkener - så er det da godt med noget vægpynt, som kan byde ind til samtale. Find et stort udvalg af pynt til køkkenet her hos wall art - vi har blandt andet wallstickers, fototapet, billeder (i glas, aluminium, akryl, canvas og træ) eller f.eks. en stænkplade med flotte motiver til din kogeplade. Vælg mellem et stort udvalg af høj-kvalitets billeder i flotte farver, eller til stilrene sort/hvid motiver. Det kommer helt an på din eksisterende stil i dit hjem!

   Når du leder efter noget wall art, så se efter canvas billeder og glas kunst. Det er i særdeleshed noget der passer godt til et køkken. Der er mange gode bud på vægpynt i køkkenet - temaer fra kaffe til the, vin og frugt, eller bagværk. Flotte billeder med cupcakes er altid gode til at give motivation til at skabe små mirakler i køkkenet! Hvis ikke du finder det du leder efter hos wall-art.dk, og du har noget bestemt i tankerne, så kan du skrive til kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at følge op på din anmodning. 

   • Fragt fra 49 DKK

    Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

   • Returret

    Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

   • Køb hurtigt og sikkert

    Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

   • Produceret til dig

    Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

   • Eco-friendly

    Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

   • Sikre betalinger

    Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

   Filter
   Kategorier
   Test
   Chat