Flotte print på glas

921 Produkt
Kategorier
Filter

Populære produkter

Vores anbefalinger til dig

Innovativt & elegant dekoration: Glas kunstGlas kunst er det nyeste produkt i Wall Arts kollektion. Med vores advanceret print teknologi, gør vi det muligt at skabe flotte og dekorative kvalitetsprodukter. Vi bruger 4mm tykt floatglas, for at opnå den bedst mulige præsentation af farverne. Udover det, kan man vælge imellem bløde eller hårde kanter.

Når printet på bagsiden af glasset er færdigt, forsegler vi det med et gennemsigtigt lag, for ekstra sikkerhed. Som resultat af dette, holder farverne sig flotte i mange år. Vores glas prints kan leveres med ophæng som allerede er sat på, hvis du vælger dem vil se ud som om dine billeder svæver på vægen! Men det er op til dig.

Foruden vores firkantede glas prints, tilbyder vi også runde glas prints i forskellige størrelser. Tag et kig på vores multi-sæt som indeholder lidt af hvert! Vores glas produkter er af den højeste kvalitet og vores udvalg vokser konstant. Prøv glas kunst fra wall-art.dk

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Returret

  Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Filter
Kategorier
Test
Chat