Om os

Wall-art.dk er en webshop med kontor i Berlin, Tyskland. Vi specialiserer os i dekoration til hjemmet og i gennemførelsen af individuelle kundebehov. I vores moderne online shop kan du se, vælge og nemt bestille vores produkter. Vi har et stærkt voksende sortiment, og du vil altid kunne finde markedets nyeste trends! Hos Wall-art.dk sætter vi altid kunden først, skulle der opstå problemer eller har du spørgsmål vil vi glæde os til at besvare din henvendelse! Du kan altid nemt komme i kontakt med Wall-art.dk via [email protected].

Hos Wall-art.dk gør vi det spændende og sjovt at dekorere hjemmet. Vores wallstickers kan opsættes på næsten alle overflader, men skal resultatet være perfekt, bør man vælge en glat overflade.

Hos os er kvalitet af produkter og materialer i højsædet. Vi holder os altid opdateret om markedets nyheder og trends. Hvis du sidder med en idé eller inspiration til et billede eller wallsticker, står vi altid klar til at gøre dine ønsker til virkelighed!

God fornøjelse med din shopping.

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Returret

  Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Test
Chat