Om os

Wall-art.dk er en dansk webshop med kontor i Aalborg. Vi specialiserer os i dekoration til hjemmet og i gennemførelsen af individuelle kundebehov. I vores moderne online shop kan du se, vælge og nemt bestille vores produkter. Vi har et stærkt voksende sortiment og du vil altid kunne finde markedets nyeste trends! Hos Wall-art.dk sætter vi altid kunden først, skulle der opstå problemer eller har du spørgsmål vil vi glæde os til at besvare din henvendelse! Du kan altid nemt komme i kontakt med Wall-art.dk via email eller Facebook.

Hos Wall-art.dk gør vi det spændende og sjovt at dekorere hjemmet. Vores wallstickers kan opsættes på næsten alle overflader, men skal resultatet være perfekt, bør man vælge en glat overflade. Ved køb af en wallsticker medfølger der altid en simpel manual til opsætning.

Hos os er kvalitet af produkt og materialer i højsædet. Vi holder os altid opdateret om markedets nyheder og trends. Hvis du sidder med en idé eller inspiration til et billede eller wallsticker, står vi altid klar til at gøre dine ønsker til virkelighed!

God fornøjelse med din shopping.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2opmærksomhedFejl