Maling til dine vægge

524 Produkt
Kategorier
Filter

Populære produkter

Vores anbefalinger til dig

Flotte Farver: 180 moderne malinger til dit hjem


Wall-Art udvider sortimentet! Fra nu af vil man også kunne købe maling af høj kvalitet til en god pris, som supplement til vores wall stickers, vægbilleder or tapeter. Vi kan tilbyde op til 180 unikke flotte malinger til dit hjem. Vi har alt i design til hjemmet her!

Med den flotte farve-palette af trendy maling kan du få sat farve på dit interiør, med maling af høj kvalitet. Malingen anbefales til indendørsbrug, og er især egnet til vægge og lofter. Malingen har en god dækning - det anbefales at bruge10m² per 1 liter.

Vores maling er åndbar og deodiseret.

Det har aldrig været lettere at shine hjemmet op. Du kan lede efter præcis den maling du skal bruge til dit hjem - mens du sidder i det! For at gøre det hele lettere - så levere vi direkte til din dør. Så er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang, med det næste malerprojekt.

Maling der sælges hos wall-art.dk er produceret med kunden for øje. Derfor byder vi varmt velkommen i vores sortiment maling der er af høj kvalitet - god dækning, deodiseret, høj produktivitet og god konsistens.

Hvis du ikke kan finde en specifik maling i vores sortiment, tilbyder vi at blande din maling præcis som du ønsker den. Vi tager imod specialbestillinger på maling - i kan kontakte kundeservice på enten telefon eller email.

I skal huske, at vi også sælger en fremragende hvid premium-dække maling i hvid! Hvis i har en meget dominerende farve, og i skal have en mere passiv farve henover, vil det til tider være hurtigere, lettere og billigere at først male over med en dække maling af denne type, og derefter male over med jeres ønskede farve.

Noter venligst:
Farverne kan variere alt efter skærm indstillinger. Det er ikke sikkert at farverne ser ud præcis som på din computerskærm. For at være helt sikker på modtage den korrekte farvevalg anbefaler vi at bestille en gratis farveprøve.

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Returret

  Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Filter
Kategorier
Test
Chat