Forsendelse & Priser

Som udgangspunkt sender vi altid med GLS eller DHL.

Størstedelen af vores produkter produceres on-demand, hvilket vil sige at når du har placeret din ordre, så går vi igang med at lave dit købte produkt. Ofte går der minimum 2-4 hverdage i produktionen, og dernæst op til 3 hverdage med forsendelse. Op til særlige begivenheder skal der tages højde for en eventuelt øget produktionstid. Bemærk venligst: wall-art.dk kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelser forårsaget af GLS eller DHL.

Bemærk venligst, at vi opkræver yderligere fragtomkostninger ved levering til Bornholm.

For alle ordre, uanset størrelse eller værdi er prisen på fragt kun 39 DKK

Har du spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte os på +4528150153 eller [email protected] - Vi besvarer alle emails inden 48 timer, og som oftest inden 24 timer.

Lande vi kan levere til:

  • Danmark
  • Finland
  • Norge
  • Sverige
Store billeder sendes med speditør

Levering med speditør finder sted fra mandag til fredag. Vær opmærksom på, at vi ikke dækker yderligere service, f.eks. specielle leveringstidspunkter mm. Disse tillægsydelser dækkes af køberen.

Speditøren vil kontakte dig inden levering, og informere dig omkring et mere præcist tidspunkt for leveringen - vær derfor venligst opmærksom på at du har indtastet dit korrekte telefonnummer. Tillad at speditøren kan ankomme både kort tid før, og kort tid efter tidspunktet angivet, ved eventuelle uforventede hændelser.

Ved modtagelsen af dit produkt skal du være opmærksom på om der en synlige skader på produktet - er dette tilfældet, skal du bede speditøren om en note, hvori skaden er bekræftet. Ved tilfælde af større skader - nægt modtagelsen af din ordre. I begge tilfælde bedes du sende os en e-mail på [email protected] med en detaljeret beskrivelse og (hvis muligt) billeder af skaden på produktet.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2 opmærksomhed Fejl