Forsendelse & Priser

Som udgangspunkt sender vi altid med GLS eller DHL.

Størstedelen af vores produkter produceres on-demand, hvilket vil sige, at når du har placeret din ordre, så går vi igang med at producere dit købte produkt. Ofte går der minimum 2-4 hverdage i produktionen, og dernæst cirka 3 hverdage med forsendelse. Ved særlige begivenheder og højtider skal der tages højde for en eventuelt øget produktionstid. Bemærk venligst: wall-art.dk kan ikke holdes ansvarlige for forsinkelser forårsaget af speditør, GLS eller DHL.

Bemærk venligst, at vi ikke opkræver yderligere fragtomkostninger ved levering til Bornholm, men vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Prisen på fragt varierer fra 49 DKK til 69 DKK, afhængig af hvilken vare, du bestiller.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] - vi besvarer alle emails inden 48 timer, og som oftest inden 24 timer.

Lande vi kan levere til Alt andet end: Glasbilleder, Stænkplader, Akrylbilleder, Aluminiumsprint og Canvasbilleder
Danmark, Finland, Norge og Sverige 49 kr. 59 kr.Store billeder sendes med speditør

Levering med speditør finder sted fra mandag til fredag. Vær opmærksom på, at vi ikke dækker ekstra services, f.eks. specielle leveringstidspunkter, opbevaring af ordren m.m. Disse tillægsydelser dækkes af kunden. Wall-art.dk vil eftersende faktura til kunden, såfremt en ekstra service er benyttet hos speditøren.

Ved levering af store billeder, vil speditøren kontakte dig inden levering og informere dig omkring et mere præcist tidspunkt for leveringen - vær derfor venligst opmærksom på, at du har indtastet dit korrekte telefonnummer. Tillad venligst, at speditøren kan ankomme både kort tid før og kort tid efter det angivne tidspunkt.

Ved modtagelsen af dit produkt skal du være opmærksom på, om der en synlige skader på produktet. Er dette tilfældet, skal du bede speditøren om en note, hvori skaden er bekræftet. Ved tilfælde af større skader - nægt modtagelsen af din ordre. I begge tilfælde bedes du sende os en e-mail på [email protected] med en detaljeret beskrivelse og (hvis muligt) billeder af skaden på produktet.

 • Fragt fra 49 DKK

  Levering i Danmark altid fra 49 DKK.

 • Vi har en politik der siger 14 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Føjet til indkøbskurven

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
perfektopmærksomhedFejl
Filter
Tapet til væggen