• Fragt 39 DKK - uanset størrelse eller mængde
 • 21 dages returret

Instruktioner | wall-art.dk


GODE RÅD:
 • For det bedste resultat i forbindelse med nymalede vægge, bedes du lade malingen tørre i minimum 3 uger før du opsætter wallstickers
 • De fleste af vores wallstickers kan opsættes separat – individuelle detaljer kan nemt klippes ud med en saks.
 • Det er lettere at opsætte store wallstickers når man er minimum 2 personer til opgaven.
 • Ved opbevaring af wallstickers skal de placeres i et tørt og rent område ved temperaturer mellem 10 og 25 grader.
 • Ved forsendelse kan der opstå små luftbobler mellem bagepapiret og opsætningsfolien. Dette har ingen betydning for kvaliteten af wallstickeren efter opsætningen.

FØR OPSÆTNING

 • æs venligst instruktionerne før du starter opsætningen af produktet.
 • Vær sikker på at overfladen du vil anvende er både tør og rengjort.
 • Hold produktet op mod væggen, og afmærk hjørnerne med blyant eller kuglepen.
TRIN 1TRIN 1

Brug enten dine hænder eller et plastikkort til at udjævne den gennemsigtige opsætningsfolie. Vend derefter wallstickeren således at siden med opbakningspapiret vender op.

TRIN 2TRIN 2

Fjern opbakningspapiret fra et hjørne, og fjern forsigtigt resten af opbakningspapiret fra opsætningsfolien. Sidder mindre detaljer eller elementer fast i opbakningspapiret, pres blot forsigtigt mod væggen igen.

TRIN 3TRIN 3

Hold wallstickeren op mod det ønskede opsætningsområde med den selvklæbende side mod overfladen.

TRIN 4TRIN 4

Pres nu wallstickeren kraftigt mod væggen eller anden opsætningsflade, enten ved hjælp af din hånd eller et plastikkort.

TRIN 5TRIN 5

Vær sikker på at presse alle hjørne og mindre detaljer, således produktet sidder fast mod opsætningsfladen

TRIN 6TRIN 6

Vælg et hjørne af den gennemsigtige opsætningsfolie og fjern den langsomt fra opsætningsfladen.

TRIN 7TRIN 7

Fjern den gennemsigtige opsætningsfolie med den fladest mulige vinkel.

TRIN 8TRIN 8

Sidder enkelte detaljer fast i den gennemsigtige opsætningsfolie, pres blot en ekstra gang mod opsætningsfladen med enten hånden eller et plastikkortet. Dette trin skal muligvis gentages flere gange.

TRIN 9TRIN 9

Fjern nu opsætningsfolien helt fra wallstickeren. Vær ekstra forsigtig, og foretag dette trin i et roligt tempo.

TRIN 10TRIN 10

Pres de mindste detaljer en ekstra gang med dine fingre. Nu er dit produkt hængt korrekt op!


PDF Icon Wallstickers Instruktioner PDF

Dette har du brug for:

 • Sprit eller vinduesrens
 • Noget rengøringsmiddel (Ikke koncentreret)
 • 1 Forstøverflaske (Ideelt en trykluftsflaske)
 • 1 Fnugfri klud
 • 1 Vandfast tus
 • 1 Skarp kniv eller skalpel
 • 1 Filtsvamp (valgfrit)
 • Dit bestilte vinduesfolie
TRIN 1TRIN 1

Påfør dit sprit eller vinduesrens på en fnugfri klud, og vask grundigt de områder af vinduet, hvor du ønsker at påføre folien. Gentag renseprocessen indtil alt snavs er væk. Hvis det er nødvendigt, kan du tørre efter med en tør klud, for at undgå streger af rengøringsmiddel.

TRIN 2TRIN 2

Markér med en vandfast tus, eller alternativt noget tape, omridset af den overflade du ønsker skal klæbe til dit folie. Er dit folie produceret med en klæbrig overflade bortfalder denne procedure.

TRIN 3TRIN 3

I dit markerede område af vinduet, bør du nu sprøjte en væskeblanding ud, ved hjælp af en forstøverflaske. Din væskeblanding bør indeholde 1 liter vand med 1-3 dråber ikke-koncenteret rengøringsmiddel.

TRIN 4TRIN 4

Påfør dit vinduesfolie i det markerede, og nu fugtige område, og adskil derefter langsomt det hvide opbakningspapir fra den gennemsigtige folie. Findes kontakten mellem vindue og folie ikke tilstrækkelig, bør der gives et par sprøjt med forstøverflasken, på den nu gennemsigtige folie.

TRIN 5TRIN 5

Sørg for at dit vinduesfolie har en tilfredsstillende placering. Ønsker du at flytte folien på vinduet, bør det gøres nu, da den stadig kan flyttes så længe den er fugtig.

TRIN 6TRIN 5

Med en filtsvamp kan du suge, og skubbe, overskydende vand fra folien. Placer filt svampen på midten, og træk roligt men sikkert ud mod hjørnerne. Med denne procedure undgår du bobler i folien. Folien skal tørre i 8-24 timer, alt afhængig af temperaturen

TRIN 7TRIN 5

Folien skulle nu gerne være tør, og du bør forsigtigt presse efter med filtsvampen igen, rundt i foliens fire hjørner. Tag derefter din skalpel, eller skarpe kniv, og skær langs vinduets gummiliste, uden at skære i gummiet. Herefter kan den gennemsigtige beskyttelsesfilm omhyggeligt fjernes i en flad vinkel.

TRIN 8TRIN 5

Er der områder af filmen, som endnu ikke er tør, kan der duppes forsigtigt med et håndklæde eller et viskestykke. Er der dannet bobler, kan der forsigtigt prikkes et lille hul med en skalpel, eller nål, og væsken kan klemmes forsigtigt ud. Til tider kan der opstå hvide pletter, som forsvinder efter cirka en uges tid, når folien har sat sig og er blevet helt tør. Vi ønsker dig en stor fornøjelse med din nye dekoration!


PDF Icon Vinduesfolie PDF

Fototapet fra wall-art.dk kan let og hurtigt monteres på din væg. Tapet med selvklæbende bagside behøver ingen tapetklister. Du vil helt sikkert blive imponeret over vores kvalitet, holdbarhed og farveintensiteten af vores selvklæbende fototapet.

Vær venligst opmærksom på:

Vi stræber altid efter at levere et fejlfrit produkt. Dog kan der undtagelsesvis forekomme fejl eller mangler. Kontrollér derfor venligst dit købte produkt, inden du påbegynder monteringen. Er produktet helt eller delvist monteret, frafalder muligheden for at klage over produktets eventuelle fejl eller mangler.

 • Læs venligst den fulde vejledning før du påbegynder monteringen.
 • Den ønskede vægoverflade skal være gjort ren for støv, fedt m.v.
 • Skal tørre i mindst 10 dage på en nymalet væg.
 • Vi anbefaler, at man er to personer til monteringen.
TRIN 1TRIN 1

Find din selvklæbende fototapet, og de nødvendige hjælpemidler frem.

TRIN 2TRIN 2

Mål den ønskede væg, og angiv placeringen hvor du ønsker den første stribe af tapet placeret. Det kan lette arbejdet, at tegne en tynd blyantstreg.

TRIN 3TRIN 3

Træk forsigtigt i opbakningspapirets hjørne, så du blotlægger en del af den klistrede overflade på fototapetet. Fold derefter fototapetet ud, og vend den klistrede side ind mod væggen.

TRIN 4TRIN 4

Placer nu det tidligere blotlagte hjørne af din fototapet( det klistrede hjørne), så det matcher den ønskede placering i forhold til væggen.

TRIN 5TRIN 5

Er du tilfreds med placeringen, kan du trække langsomt i det hvide opbakningspapir, mens du samtidig skubber tapetet stykvis ind mod væggen.

TRIN 6TRIN 6

Marker den ønskede overlapningsafstand på tapetet – cirka 3 mm. For bedre orientering, når det næste stykke tapet skal placeres, og et flottere resultat, bør dette gøres af flere omgange.

TRIN 7TRIN 7

Placer nu det næste stykke tapet, efter samme fremgangsmåde som tidligere. Vær sikker på, at din tapet rammer dine afsatte punkter, så det ikke bliver skævt.

TRIN 8TRIN 8

Du kan nu køre over din fototapet med en presserulle, filtsvamp, eller en tør klud. Du bør forsøge at presse eventuelle bobler ud, for at opnå det bedste resultat.

TRIN 9TRIN 9

Færdig! Vi ønsker dig stor fornøjelse med din nye dekoration!


PDF Icon Selvklæbende Fototapet PDF
Vlies-Fototapete Bahnenansicht

VIGTIGE INSTRUKTIONER:

Dit nyindkøbte fototapet i fleece består af mange små dele, som hver især skal monteres på væggen som traditionelt fototapet. Fototapeten monteres på væggen med klæbende materiale til dette formål. Selve motivet i jeres fototapet, kan derfor placeres efter eget ønske, og derefter eventuelt tilpasses med en kniv, såfremt dette ønskes. Vi har lavet 6 simple steps, som vil hjælpe dig til en flot montering, af dit nye fototapet. Læs venligst hele instruktionen før du påbegynder monteringen, da fototapeten ikke bare kan flyttes eller tages ned, uden at beskadige produktet.

Vær venligst opmærksom på:

Vi stræber altid efter at levere et fejlfrit produkt. Dog kan der undtagelsesvis forekomme fejl eller mangler. Kontrollér derfor venligst dit købte produkt, inden du påbegynder monteringen. Er produktet helt eller delvist monteret, frafalder muligheden for at klage over produktets eventuelle fejl eller mangler.

TRIN 1

Rul tapetbanerne ud, og læg dem i den rigtige rækkefølge, så de er klar. Imellem de enkelte ark vil du finde en linje, hvor du kan adskille de forskellige baner med en saks. Til orientering, er bane-nummeret på hvert stykke tapet noteret i toppen.

TRIN 2

Mål væggen med en lineal, tommestok, eller hvad der bedst egnes til situationen. Marker derefter punkter på væggen med en blyant, hvor du ønsker at placere dine baner af tapet.

TRIN 3

Bland dit tapetklister sammen med vand, og dæk derefter forsigtigt overfladen af den væg, hvor du ønsker dit tapet skal monteres. Din tapetklister blanding bør have en tyk konsistens, og skal ikke påføres andre steder end væggen.

TRIN 4

Det er bedst at starte med banen placeret længst til venstre. Lim den første bane på, og vær opmærksom på dine blyantsmærker på væggen. Brug derefter din tapetrulle – start i toppen, og kør mod bunden.

TRIN 5

Der kan derefter med fordel benyttes et vaterpas, for at se sikre en lige montering af fototapeten. Er den skæv, kan der forsigtigt justeres, såfremt det er kort tid efter påførsel. Herefter tages bane nummer to, og monteres så den overlapper den eksisterende bane af fototapet, og dette gentages indtil alle baner er brugt. Vær opmærksom på ikke, at tørre overskydende tapetklister væk med et håndklæde – du kan ved et uheld skade tapetet. Er det strengt nødvendigt, bør der bruges en fugtig klud, og udvises forsigtighed.

TRIN 6

Når alle baner af tapet er monteret på væggen, bør der gives supplerende tryk med tapetrullen. Herefter kan man efter behov benytte hobbykniven. Vi ønsker dig god fornøjelse med den nye udsmykning!


PDF Icon Fleece Fototapet PDF

Har du eventuelle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kundeservice!

Vi påtager os intet ansvar i forbindelse med fejlopsætning og anvendelse af både opsætningsguide og produkter. Opsætningen af wallstickers foregår på kundens egen risiko. Vi fraskriver os alle former for skader opstået på baggrund af anvendelsen af denne guide.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2 opmærksomhed Fejl