Returneringspolitik

Wall-art.dk opfylder købelovens regler. Kunderne har ret til at annullere deres ordre såfremt en af følgende forhold er opfyldt, samt kunden kan betragtes som en forbruger, dvs. at købet ikke kan forbindes til kundens kommercielle eller øvrige professionelle forhold:

11.1 Fortrydelsesret

Kunderne har ret til at ophæve et køb inden for en periode på 14 dage, uden en specifik grund.

Perioden varer 14 dage, og starter når kunden modtager varen – dog i tilfælde af en ordre som leveres over flere pakker, starter perioden når ordren er fuldført – dvs. når den sidste pakke er modtaget.

For at anvende retten til at hæve købet, skal wall-art.dk kontaktes (på adressen nedenfor), i tekstform (via e-mail) omkring din beslutning om at ophæve dit køb.

Wall-Art.dk
E-Mail: [email protected]

Kunden kan anvende vores annulleringsformular, som er tilgængelig her. Efter at have udfyldt den digitale formular, vil en bekræftelses e-mail blive sendt til den oplyste e-mail.

Ophævelsen er opfattet som rettidig, hvis der er afsendt før ovenstående tidsfrist.

Konsekvenser af ophævelsen

Hvis en kunde ophæver købet, tilbagefører vi alle betalinger fra det givne køb, dog ekskluderet standard leveringsomkostninger, indenfor 14 dage efter ophævelsen er kommet til kundskab hos Wall-art.dk. For at tilbageføre betalingen, anvender vi samme metode som i den originale transaktion. Dette kan kun ændres ved gensidig aftale mellem Wall-art.dk og kunden. Kunden vil ikke bære nogle yderligere omkostninger for denne tilbagebetaling.

Prisen for at returnere din ordre er DKK 75,- som vil blive fratrukket din refundering.

Wall-art.dk har ret til at tilbageholde beløbet, indtil varen er modtaget eller kunden har bevist at produktet er afsendt.

Varerne skal afsendes straks efter ophævelsen, og skal i alle givne tilfælde være modtaget inden 14 dage efter ophævelse – ellers er ophævelsen ikke gyldig.

Kunden er kun ansvarlig for varens værdiforringelse, når den er opstået fra anden behandling af produktet, end hvad der er nødvendigt for at opnå almindelig kendskab til produktet og dets funktioner.

11.2 Undtagelser vedr. fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke i tilfælde af ikke-præfabrikerede og lavet direkte til kundens specifikationer eller tydeligt skræddersyet til kundens personlige behov.

 • Produkter, der er produceret individuelt, på grundlag af motiver. som kunden har fremlagt
 • Produkter leveret i specielle størrelser eller farver på kundens anmodning.

11.3 Yderligere fortrydelsesret

Yderligere som beskrevet i afsnit 11.1 tilbyder vi vores kunder mulighed for at returnere varerne med en forsinkelse på yderligere 7 dage, i alt 21 dage. Fristen er overholdt når varerne sendes inden udløbet af denne periode. De er skrevet i afsnit 11.1. Denne returret gælder ikke i de tilfælde, der er beskrevet i afsnit 11.2

11.4 Vigtigt vedrørende forsendelse af ophævet eller tilbageleveret produkter
: Send venligst ikke pr. efterkrav, da disse produkter vil blive afvist hos Wall-art, for at undgå unødvendige omkostninger. Er vi forpligtet til at betale for omkostningerne ved tilbagelevering, sender vi en retur label, efter vi har modtaget til ophævelse af købet.

 • Fragt fra 39 DKK

  Levering i Danmark altid fra 39 DKK.

 • Vi har en politik der siger 21 dages returret fra modtagelse af produktet

 • Køb hurtigt og sikkert

  Wall-art er stolt medlem af Trusted Shops hvilket betyder at du kan handle 100% sikkert hos os.

 • Produceret til dig

  Vi producerer mange af vores produkter selv. De produceres efter bestilling. Dermed sikrer vi, at du modtager et helt nyt produkt.

 • Eco-friendly

  Vores miljø og klima er vigtigt, og vi arbejder derfor mod grønne løsninger i alle aspekter, hvor det er muligt.

 • Sikre betalinger

  Vi bruger en sikker SSL-kryptering, når vi modtager betalinger.

Tak!

- Der er ingen produkter i din kurv - 

Fortsæt shopping
SUCCESS_2opmærksomhedFejl
Filter
Tapet til væggen